Мудрик отримав найкращу оцінку за матч проти Ліверпуля: українець вийшов на заміну на 81 хвилині та добряче про себе заявив

Переглядів 28112
Дмитро Котков Дмитро Котков
11 голосів
Мудрик отримав найкращу оцінку за матч проти Ліверпуля: українець вийшов на заміну на 81 хвилині та добряче про себе заявив
Михайло Мудрик. Фото: Google
Українець Михайло Мудрик взяв участь у нічийному поєдинку Челсі. Лондонці розписали мирову 1:1 із Ліверпулем в стартовому поєдинку Прем'єр-ліги Англії.

Портал статистики SofaScore поставив українському вінгеру лондонського Челсі Михайлу Мудрику оцінку 6.9 за матч першого туру АПЛ проти Ліверпуля (1:1).

Михайло вийшов на заміну на 81 хвилині замість Рахіма Стерлінга. Оцінка українця стала найкращою серед тих, хто вийшов на заміну в складі «аристократиів». Іан Матсен та Мало Гюсто отримали по 6.7.

Найкращим футболістом за версією порталу став аргентинець Енцо Фернандес (8.1).

Показники Мудрика: рейтинг 6.9, xA – 0.16, 11 дотиків, шість з семи виконаних пасів (86%), одна ключова передача, один неточний навіс, два успішних спроби дриблінгу, два з трьох виграних єдиноборств.

  • Наступний матч АПЛ Челсі зіграє з Вест Гемом 20 серпня.
  • Також у серпні команда Мудрика в рамках чемпіонату Англії зіграє з новачком еліти Лутоном (25.08) та Вімблдоном у рамках Кубку Англії (30.08).