«Мудрик перетвориться на Мессі»: легенда англійського футболу спрогнозувала подальшу кар’єру українця

Переглядів 2495
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мудрик перетвориться на Мессі»: легенда англійського футболу спрогнозувала подальшу кар’єру українця
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Дуже відомий колишній захисник збірної Англії Гарі Невілл, який зараз виступає футбольним експертом на англійському ТБ, висловився стосовно трансферу Михайла Мудрика.

Легенда англійського футболу Гарі Невілл розкритикував практику Челсі укладати аномально довгострокові контракти з новачками на прикладі Михайла Мудрика.

«Восьмирічний контракт не дає жодної визначеності. Припустимо, Мудрик перетвориться на Ліонеля Мессі за чотири роки, і «Челсі» буде говорити: «Він підписаний ще на чотири роки на низьку зарплату.

Але яка різниця, якщо і сам Мудрик, і його агент вимагатимуть платити більше? І або ви підвищите йому зарплату до рівня Мессі, або у вас на чотири роки з'явиться незадоволений футболіст, який відчуватиме, що його експлуатують через те, що в 22 роки він уклав восьмирічний контракт», — заявив Невілл.

Нагадаємо, цієї зими 22-річний Мудрик перейшов із Шахтаря до Челсі, підписавши контракт до літа 2031 року. На даний момент сині йдуть на дев'ятому місці до АПЛ, відстаючи від зони Ліги чемпіонів на дев'ять очок.

X