«Мудрик пішов у Челсі по гроші»: колишній гравець Арсеналу прокоментував перехід українця до «аристократів»

Переглядів 1127
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мудрик пішов у Челсі по гроші»: колишній гравець Арсеналу прокоментував перехід українця до «аристократів»
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Легенда Арсеналу, екс-форвард канонірів Іан Райт, не залишився осторонь і публічно висловився стосовно трансферу українського вінгера Михайла Мудрика до Челсі.

Екс-форвард Арсеналу Райт засумував, що Мудрик обрав інший лондонський, а не «канонірів».

«Я був радий новинам про перехід Мудрика до Арсеналу. Але сума трансферу мене дивувала. Він виглядає як гравець, який би підійшов нашій команді. Я був розчарований тим, що його не підписали, але не розчарований тим, що Арсеналі сказали, що все гаразд».

Також Райт вважає, що українець обрав Челсі через більшу суму зарплатні. Колишній гравець Арсеналу хотів би, щоб Мудрик все-таки опинився в стані «канонірів».

«Він пішов у Челсі по гроші, але я не збираюся його звинувачувати, тому що в його житті та навколо нього стільки всього відбувається. Ми не можемо говорити, скільки грошей він хоче. Мені просто шкода, що ми його не підписали, тому що він дуже сильний», - заявив Райт для Football365.

15 січня український вінгер Мудрик перейшов з донецького Шахтаря в лондонський Челсі. Півзахисник підписав контракт до літа 2031 року, а зарплата гравця у новому клубі, за різними даними, становила від 5,5 мільйонів євро до 7,5 мільйонів євро.