Все ж таки зіграли: Динамо провело матч із другом країни-терориста

Переглядів 4027
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Все ж таки зіграли: Динамо провело матч із другом країни-терориста
Динамо Київ. Фото: Google
Динамо U-19 зіграло перший контрольний поєдинок у рамках передсезонної підготовки, яку команда Ігоря Костюка разом із основою біло-синіх проводить у Туреччині.

Дебютним суперником для юнаків Динамо виступив сербський Вождовац, причому доросла команда представника вищого дивізіону країни, що посідає сьоме місце в турнірній таблиці.

Поєдинок завершився поразкою киян – 1:3. Серби забили двічі ще у першому таймі, додавши до цього гола після перерви.

Динамівці зуміли провести лише гол престижу наприкінці зустрічі. Зазначимо, що першу половину зустрічі у складі біло-синіх провів син Олега Гусєва – Олексій, який виступає на позиції захисника, повідомляє прес-служба столичного колективу.

Нагадаємо, що вранці з'явилася інформація про відхилення основною командою Динамо запиту на проведення спарингу з Вождовацем через політичний контекст. Сербія, як відомо, неодноразово демонструвала різну підтримку росії.

«У списку суперників на зборах цілком міг бути сербський Вождовац. Кияни з цілком зрозумілих політичних причин відхилили запит сербів на проведення матчу. У світлі всіх нинішніх подій цілком розумне рішення», – повідомляє телеграм-канал Динамо Київ Inside.

За інформацією джерела, Динамо зіграє в Туреччині ще п'ять товариських матчів, перший проти Ракува вони програли (0:4):

  • Лудогорець, Болгарія;
  • Шкендія, Північна Македорія;
  • Пахтакор, Узбекистан;
  • ФК Рига, Латвія;
  • ФК Лієпая, Латвія.

Після першої частини сезону Динамо посідає третє місце у турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 30 очок після 15 зіграних матчів.

X