«Мудрик почав яскраво»: англійська преса оцінила гру українського вінгера Челсі проти Брайтону

Переглядів 3158
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Мудрик почав яскраво»: англійська преса оцінила гру українського вінгера Челсі проти Брайтону
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
У вчорашньому матчі АПЛ Челсі на своєму стадіоні програв Брайтону з рахунком 1:2. Український півзахисник лондонців Михайло Мудрик відзначився асистом.

На 13-й хвилині зустрічі Михайло Мудрик зміг відзначитися результативною передачею на Конора Галлахера, який і відкрив рахунок у матчі. Однак це не допомогло Челсі, який знову програв.

Англійська преса похвалила Мудрика за матч із Брайтоном.

90min - 5/10

"Жвавий початок, який призвів до асисту на Галлахера, але надалі гра потьмяніла".

Evening Standard - 7/10

"Мудрик почав матч яскраво, створюючи моменти, завдаючи ударів і змушуючи Велтмана фолити. Тонким пасом він вивів Галлахера на ударну позицію".

Sportskeeda - 6.5/10

"Мудрик зробив асист на Галлахера і загалом провів гідну гру. Він виграв чотири дуелі, завдав три удари і зробив один дриблінг".

Goal - 6/10

"Почав яскраво і був винагороджений, коли його забіг і прекрасний гольовий пас призвели до відкриття рахунку. Мав найкращі з небагатьох моментів Челсі після перерви".

The Тransfer Room - 6/10

"Яскравий і мав моменти, завдяки яким було зрозуміло, чому Челсі заплатив за нього такі гроші. Він також зробив чудовий асист".

Football.london - 5/10

"З перших хвилин змусив голландського захисника Велтмана отримати жовту картку. Провів хороший забіг, віддавши результативних пас на Галлахера".

У поточному сезоні 22-річний Мудрик у складі Челсі провів 11 матчів у всіх турнірах, у яких зробив два асисти.