Мудрик потрапив у неприємну ситуацію: поведінка українця привернула увагу Англійської футбольної асоціації

Переглядів 2609
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Мудрик потрапив у неприємну ситуацію: поведінка українця привернула увагу Англійської футбольної асоціації
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Український півзахисник після переходу з донецького Шахтаря до лондонського Челсі Михайло Мудрик опинився під пильною увагою світової футбольної громадськості.

Раніше повідомлялося, що Мудрика розкритикували за відео, яке він зняв минулого літа. Мова про публікацію, де 22-річний вінгер виконує пісню Lil Baby Freestyle, автор у цьому треку використовує 16 разів слово «нігер», що й образило фанатів. Вони вбачають у цьому прояви расизму.

Така поведінка Мудрика привернула увагу Англійської футбольної асоціації (FA). Англійське видання The Sun повідомляє, що талановитий вінгер навряд чи буде покараний за свою поведінку.

Швидше за все, FA навіть не проводитиме офіційної дисциплінарної процедури. Союз повинен лише надіслати гравцеві листа, в якому він вимагатиме пояснень. Це також нагадає йому про його обов'язки.

Нагадаємо, що Челсі придбав Мудрика у Шахтаря за 70+30 мільйонів євро у середині січня. Контракт українця з лондонським клубом підписано до літа 2031 року.

Після переходу в лондонський клуб Мудрик встиг вийти на поле в матчі з Ліверпулем (0:0). Наступна гра у Челсі запланована на 3 лютого. Команда вдома прийме Фулхем у рамках чемпіонату Англії.