Мудрик проти Фулхема: відео найкращих моментів українця в лондонському дербі

Переглядів 3104
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Мудрик проти Фулхема: відео найкращих моментів українця в лондонському дербі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Михайло Мудрик вперше зіграв в основному складі Челсі у домашній грі проти Фулхема (0:0) у рамках 22 туру чемпіонату Англії. Для українця перший матч вийшов далеко не кращим.

Михайло Мудрик, на жаль, не зміг результативно допомогти Челсі у поєдинку з Фулхемом. Одразу після перерви українця було замінено. За свою гру Мудрик одержав рознесення від англійської преси.

Головний тренер синіх Грем Поттер на післяматчевій прес-конференції пояснив бліду гру 22-річного українського вінгера сильною застудою, яку той переніс напередодні матчу.

Думки вболівальників у соціальних мережах щодо гри Мудрика, у свою чергу, розділилися. Хтось накинувся з критикою на футболіста, проте більшість виступали проти його заміни.

Як не крути, за 45 хвилин ігрового часу Мудрик все ж таки взяв участь у деяких епізодах своєї команди, які й залишаться в пам'яті при спогадах про перший його матч в основі синіх.

Відео найкращих моментів Мудрика у грі з Фулхемом дивіться в телеграм-каналі FanDay.net

Нагадаємо, що ця гра стала вже другою для Мудрика за Челсі після трансферу з Шахтаря. У першій грі він вийшов на заміну у виїзному поєдинку проти Ліверпуля (0:0) у чемпіонаті Англії.

Челсі після 21 зіграного матчу займає дев'яту сходинку в АПЛ. Від зони Ліги чемпіонів підопічних Поттера відокремлюють дев'ять пунктів.