Мудрик провалив чергову гру в АПЛ: Манчестер Юнайтед розтрощив Челсі

Переглядів 1703
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Мудрик провалив чергову гру в АПЛ: Манчестер Юнайтед розтрощив Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Челсі зазнав шістнадцятої поразки в сезоні АПЛ. «Аристократи» на щиті повертаються з Манчестера. Українець Мудрик — один з найгірших гравців команди Френка Лемпарда.

Як казав колись давно Михайло Кополовець: «Таке відчуття, що Бог наказує нас за щось».

Влучніше про неприємності українця Михайла Мудрика в АПЛ і не скажеш. То на нього «наїхав» бодібілдер, через те, що Мудрик виклав відео, на якому в літнього чоловіка сповзли штани під час виконання фізичної вправи (варто сказати, Мудрика пристидили заслужено), то сам Михайло зганьбився.

Черговий епікфейл трапився з ним у відкладеному матчі 32 туру англійської Прем'єр-ліги проти Манчестер Юнайтед.

Українець вийшов на поле зі стартових хвилин і міг забити вже на четвертому оберті стрілки: Льюїс Холл видав ідеальний пас на Мудрика, а той … вистрілив «по горобцям».

Відео епічного промаху Михайла Мудрика 

можна переглянути у телеграм-каналі  FanDay.net.

І вже за дві хвилини потому, за таку халатність в нападі Челсі покарав бразилець Каземіро. А закріпив перевагу «червоних дияволів» в доданий до першого тайму час француз Антоні Марсьяль. 

Після 0:2 за перші сорок п’ять хвилин гри, команда Френка Лемпарда так і не оговталася.

Мазилу, тобто Мудрика, на 65 хвилині матчу замінив Крістіан Пулішич. А остаточно добили кволих «аристократів» Бруно Фернандеш, який холоднокровно виконав пенальті, який сам же і заробив та Маркус Рашфорд, який пошив у дурні голкіпера лондонців Кепу Аррісабалагу, мов салагу. 

Гол престижу за Челсі на 89 хвилині гри забив португалець Жоау Фелікс, але ... то вже були конвульсії агонізуючих «пенсіонерів».

Чеслі вкотре продемонстрував бліду гру і зазнав чергової поразки. Нині команда Лемпарда посідає 12 місце в турнірній таблиці АПЛ. До завершення чемпіонату їм залишилося зіграти один поєдинок. Вдома, 28 травня, проти Ньюкасла.

АПЛ. 32-й тур

Манчестер Юнайтед — Челсі 4:1 (2:0)

Голи: Каземіро, 6, Марсьяль, 45+5, Фернандеш, 72 (пен.), Рашфорд, 79, Фелікс, 89.