«Мудрик сильніший за нього»: Почеттіно відреагував на погрозу Зінченка на адресу вінгера Челсі

Переглядів 15831
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
6 голосів
«Мудрик сильніший за нього»: Почеттіно відреагував на погрозу Зінченка на адресу вінгера Челсі
Фото: ФК Челсі
Менеджер Челсі Маурісіо Почеттіно напередодні матчу дев'ятого туру АПЛ проти Арсенала (2:2) покладав великі сподівання на вінгера збірної України Михайла Мурика, який їх зрештою виправдав.

Перемога Челсі над командою Мікеля Артети дала б величезний стартовий майданчик, одночасно знявши тиск з команди, яка не дуже вдало розпочала сезон. Натхнення від хороших виступів вже спостерігається в Михайла Мудрика.

Перед матчем, який завершився нічиєю з рахунком 2:2, Почеттіно сподівався, що український легіонер зможе повторити видатний гол, який він забив у ворота Мальти. Мудрик зрештою зміг забити чудовий гол.

Український захисник Арсенала Олександр Зінченко ще раніше створив цікаву загрозу для Мудрика, але Почеттіно цим не переймався.

«Жодним чином, Мудрик сильніший за нього», – з посмішкою зазначив керманич «синіх».

Також аргентинський спеціаліст додав, що Мудрик дуже змінився за останні три місяці.

«Ми дуже щасливі за Мудрика. Він дуже змінився з того дня, коли ми вперше зустрілися з ним. Через три місяці він не став зовсім іншим гравцем, тому що ми не чарівники, але він став іншою людиною».

За словами наставника Челсі, у клубі вже більше розуміють українського талановитого футболіста.

«Ми починаємо розуміти, який він чудовий. Він такий чутливий, розумний. Він такий кмітливий. І як важливо давати впевненість у житті і в житті довіряти. Коли люди довіряють, вони можуть бути відкритими і починають проявляти свій талант у футболі», – сказав Почеттіно на пресконференції.

Також Почеттіно відзначив, що Мудрик має гарні відносини з партнерами по команді та персоналом клубу.

«У Мудрика все дуже добре у відносинах з командою, тренерським складом, медичним персоналом, з клубом. Це величезний прогрес. Це не для того, щоб давати йому якісь вправи чи поради про те, як рухатися між лініями чи один проти одного. Це частина його таланту. Але найголовніше, що він може відчувати себе впевнено і щасливо, коли ти граєш у футбол, тому що ти повинен відчувати зв'язок з грою».

  • Зазначимо, що Мудрик три тижні тому оформив дебютний гол в АПЛ у ворота Фулгема (2:0).
  • Челсі відстає від Арсенала на дев'ять очок в турнірній таблиці АПЛ.