Мудрик уже в Лондоні: вінгер Шахтаря проходить медогляд у Челсі

Переглядів 1397
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Мудрик уже в Лондоні: вінгер Шахтаря проходить медогляд у Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик дедалі ближче до переходу до лондонської Челсі. Український вінгер залишив розташування «гірників» і вирушив до Англії.

Раніше стало відомо, що Челсі узгодив трансфер півзахисника Шахтаря Михайла Мудрика. Талановитий вінгер уже прибув до Лондона, де проходить медогляд у Челсі.

Як повідомляє інсайдер Фабріціо Романо, вже сьогодні, 15 січня, Челсі може оголосити про підписання контракту з Мудриком.

За даними Sky Sports, після медогляду та підписання контракту гравець планує повернутися до Туреччини, де Шахтар проводить тренувальний збір. Мудрик хоче попрощатися з партнерами та клубом, щоб розлучитися з командою.

Нагадаємо, що Челсі заплатить донецькому клубу 70 мільйонів євро, ще 30 мільйонів євро буде виплачено у вигляді бонусів. Контракт Мудрика буде розрахований на сім з половиною років, а зарплата українця у лондонському клубі становитиме 7,5 мільйонів євро на рік.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар 22-річний Мудрік провів 18 матчів, забив десять м'ячів і віддав вісім результативних передач.