«Мудрик виглядав цілком втраченим»: англійська преса розкритикувала дії українця у матчі з Фулхемом

Переглядів 825
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Мудрик виглядав цілком втраченим»: англійська преса розкритикувала дії українця у матчі з Фулхемом
Михайло Мудрик у матчі з Фулхемом. Фото: Getty Images
Михайло Мудрик, що виступає на позиції вінгера Челсі, вперше зіграв у стартовому складі лондонської команди. Це сталося у матчі 22-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Фулхема (0:0).

Мудрик вийшов у стартовому складі домашнього поєдинку з Фулхемом, проте був замінений у перерві. Талановитий вінгер показав невиразну гру, що підтвердила англійська преса.

Football London – 5/10 бала

«Показав свою вражаючу швидкість та вміння віддати чудовий пас, але в результаті виявився менш вражаючим, ніж у дебютній грі. Поттер попередив напередодні матчу, що необхідно контролювати кількість хвилин молодого нападника, і тому його замінили в перерві».

The Pride Of London – 4/10 бали

«У першому таймі майже не брав участі у грі, оскільки більшу частину часу гра проходила під контролем Зієша. Показав проблиски свого стрімкого темпу, але загалом це був матч, що розчаровує, для українського вінгера. У перерві Мудріка було замінено».

London World – 4/10 бали

«Гра, яку українська зірка має забути. Виглядав не в найкращій формі».

Givemesport

«М'яко кажучи, Мудрик ліворуч у першому таймі виглядав цілком втраченим. Він швидше за все зробить дуже успішну кар'єру в англійському футболі, але його перший старт у Прем'єр-лізі назавжди залишиться в Залі ганьби. Завзятий, добре організований захист Фулхема був просто непосильним для українця».

90min - 4/10 бали

«Виглядав гострим і, як і раніше, робив гарні забіги, але в нього нічого не виходило. На другий тайм не з'явився.

Evening Standard – 5/10 бала

«Вперше вийшовши у старті і вперше з'явившись на «Стемфорд Брідж», невдало дебютував удома і практично не вплинув на гру. Його передачі часто були неточними, і Фулхем упорався з тим стрімким темпом, що він демонстрував на «Енфілді».

Після вчорашнього матчу Челсі з 30 очками піднявся на дев'яте місце у турнірній таблиці, а Фулхем – на шосту позицію із 32 пунктами в активі.

У наступному турі АПЛ Челсі зіграє проти Вест Хема 11 лютого на виїзді.

Раніше ми писали, що Мудрик провалив матч проти Фулхема.

X