«Мудрик впорався блискуче»: капітан Челсі оцінив дебют українського вінгера

Переглядів 2073
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Мудрик впорався блискуче»: капітан Челсі оцінив дебют українського вінгера
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Сесар Аспілікет прокоментував дебют Михайла Мудрика за Челсі в матчі 21 туру чемпіонату Англії в гостях проти Ліверпуля (0:0). Захисник та лідер синіх залишився задоволений новачком.

Михайло Мудрик з'явився на полі у матчі з Ліверпулем на 55-й хвилині гри, вийшовши на заміну. Футболіст не зміг відзначитись результативними діями, проте в одному з моментів був близьким до голу після успішних індивідуальних дій.

«Я побачив дуже зосередженого хлопця з великою рішучістю та великими амбіціями. Це була перша його гра з листопада, він відіграв 35 хвилин на Енфілді, не найлегший дебют, і я думаю, що він блискуче впорався».

Аспілікету заявив, що на 22-річного українця не має тиснути його вартість трансферу (70+30 мільйонів євро), оскільки саме клуб оцінив його в таку суму.

«Гравці не встановлюють ціни, це ринок. На ринку тобі доводиться конкурувати з іншими, щоб отримати гравця, тому я не думаю, що це має тиснути на нього. Приємно бачити його енергію, він буде дуже важливим гравцем», – цитує Аспілікует BVB Newsblog.

Зазначимо, що наступний матч Челсі поведеться 3 лютого. Це буде домашній матч проти Фулхема у рамках АПЛ.

X