Мудрик взяв участь у перестрілці Челсі та Манчестер Сіті: команди забили вісім м'ячів на двох

Переглядів 9199
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
4 голоси
Мудрик взяв участь у перестрілці Челсі та Манчестер Сіті: команди забили вісім м'ячів на двох
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Челсі та Манчестер Сіті влаштували гольову перестрілку в поєдинку 12 туру АПЛ. Обидві команди на двох назабивали вісім голів на «Стемфорд Бридж».

Ман Сіті вже на 25-й хвилині повів у рахунку. Чемпіон Англії заробив право на пенальті, який реалізував Холанд.

До перерви Челсі вдалося здійснити камбек завдяки голам Сілви та Стерлінга. В компенсований час до першої 45-хвилинки Аканжді відновив паритет у рахунку до закінчення тайму.

На самому початку другого тайму Манчестер Сіті знову вийшов уперед. Ерлінг Холанд отримав м'яч у штрафному Челсі та точним сильним ударом пробив по центру воріт.

На 64-й хвилині менеджер Челсі Маурісіо Почеттіно випустив Михайла Мудрика, який поміняв Фернандеса. Кількох хвилин перебування на полі вистачило українцю, щоб взяти участь у гольовій атаці Челсі.

▶️ Відео всіх голів у матчі Челсі – Манчестер Сіті дивіться в нашому телеграм-каналі

За чотири хвилини до кінця основного часу гол на своє ім'я записав Родрі, а в компенсований час Коул Палмер ударом з пенальті – 4:4 позбавив трьох очок команду, яка його виховала.

АПЛ. 12 тур

Челсі – Манчестер Сіті – 4:4

Голи: Сілва, 29, Серлінг, 37, Джексон, 67, Палмер, 90+5 – Холанд, 25, 47, Аканджі, 45+1, Родрі, 86

  • Після нічиєї з Манчестер Сіті в активі Челсі наразі є 16 очок. Сині посідають десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. 
  • У команди Пепа Гвардіоли 28 пунктів і вони продовжують утримувати перший щабель.
  • У наступному турі Челсі належить зіграти на виїзді з Ньюкаслом, а Манчестер Сіті цього ж дня прийматиме Ліверпуль. Обидва поєдинки відбудутсья 25 листопада.