«Мудрик залишився в дурнях»: в Англії звинувачують Поттера за не правильне використання українця

Переглядів 781
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мудрик залишився в дурнях»: в Англії звинувачують Поттера за не правильне використання українця
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Тренерський штаб Челсі поки що ніяк не допомагає розкритися Михайлу Мудрику у новій команді. Так вважає кореспондент The Athletic Ліам Тумі.

Лондонський Челсі виклав у зимове трансферне вікно 70 мільйонів євро Шахтарю за 22-річного українського лівого вінгера Михайла Мудрика. Однак тренерський штаб команди нічого не робить, щоб швидше адаптувати гравця до нових умов.

Кореспондент The Athletic Ліам Тумі зазначає, що останні три матчі Челсі провів зі схемою 3-4-3, яка взагалі не передбачає наявності вінгерів на полі.

Це виглядає дуже дивно з огляду на те, що Челсі в січні придбав ще й правого 20-річного англійського вінгера Ноні Мадуеке з ПСВ за 35 мільйонів євро.

«Насправді, в останній грі Челсі з Лестером Мудрик грав на незнайомій собі позиції «хибної дев'ятки». Система 3-4-3 не має на увазі використання вінгера. Таким чином, Мудрик та Мадуеке залишилися в дурнях», – наводить слова фахівця сайт Chelsea News.

На думку Тумі, добре, коли команда має варіативність у діях, але це, як і раніше, ставить важке завдання перед Мудриком, який проводить у Челсі лише перші місяці.

Зазначимо, що Мудрик у семи матчах за Челсі віддав одну гольову передачу. Припав його перший асист якраз на останню гру синіх у гостьовому матчі з Лестером (3:1) у рамках 27-го туру АПЛ.