Мудрика чекають в Арсеналі: в Англії повідомили, який номер буде нанесено на футболку вінгера

Переглядів 4564
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Мудрика чекають в Арсеналі: в Англії повідомили, який номер буде нанесено на футболку вінгера
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Одним із головних трансферів Арсеналу має стати вінгер донецького Шахтаря Михайло Мудрик. «Каноніри» налаштовані зробити пропозицію щодо переходу талановитого українця у січні.

Раніше була інформація, що Шахтар готовий зменшити ціну на Мудрика до 40 мільйонів фунтів плюс бонуси. Звичайно, це не гарантія, що вінгер залишить донецький клуб у січні. Але якщо це виявиться правдою, то вболівальники з нетерпінням чекатимуть, коли він триматиме футболку Арсеналу на презентації.

Наразі у Шахтарі Мудрик носить футболку з номером 10, також він грав під цим номером і у збірній України. В Арсеналі під номером 10 грає Еміль Сміт-Роу, а правила англійської Прем'єр-ліги кажуть:

«Поки гравець залишається в клубі, він зберігає свій номер на футболці протягом усього сезону, для якого він був виділений».

У київському Арсеналі Мудрик мав досить унікальний вибір 91-го номера, крім того, він використав 14-й номер протягом свого короткого перебування в Десні в сезоні 2020/21.

Як повідомляє Football London, зараз 20-й номер залишається вакантним в Арсеналі після того, як влітку Нуно Тавареш перейшов в оренду до Марселя. Те саме стосується і номера 91, але його ніколи не носив жоден гравець основної команди клубу.

Таким чином, швидше за все, вибір українського таланту випаде саме на 20-й номер.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

X