«Мудрику потрібно знайти баланс»: легендарний гравець Манчестер Юнайтед оцінив гру українця проти Фулхема

Переглядів 2501
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мудрику потрібно знайти баланс»: легендарний гравець Манчестер Юнайтед оцінив гру українця проти Фулхема
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній центральний захисник Манчестер Юнайтед та збірної Англії Ріо Фердінанд проаналізував виступ Михайла Мудрика в матчі проти Фулхема (0:0).

Екс-гравець Манчестер Юнайтед Фердінанд вирішив дати декілька порад Мудрику, щоб той швидше адаптувався в АПЛ.

«Йому потрібно знайти трохи балансу. Наразі проти Фулхема важко грати, вони дуже добре обороняються, коли не володіють м'ячем. З відео з Мудриком, які я бачив, його гра найкраща, коли є простір для бігу. У матчі з Фулхемом грав проти команди, яка була у дещо низькому блоці. Вони стиснули простір, що ускладнило завдання Мудрика на полі. Тож йому доведеться над цим попрацювати».

Також Фердінанд вважає, що не можна критикувати Мудрика за його трансферну вартість, адже він не встановлював на себе ціну.

«На ринку були ще команди, які готові заплатити таку суму за футболіста, тому це не назвеш переплатою. Арсенал хотів Мудрика, були інші претенденти. Михайло підписав контракт із великими сумами грошей. Як гравець ви не встановлюєте ціну, ми судимо та критикуємо футболіста, але він не бере участі у грошовій стороні справи», — заявив Фердінанд.

Нагадаємо, три тижні тому до складу Челсі із Шахтаря перейшов 22-річний вінгер Михайло Мудрик, сума операції склала 70+30 млн євро. Зараз «аристократи» мають проблеми з досягненням результатів – вони знаходяться на дев'ятому місці в турнірній таблиці АПЛ після 22-х турів.