«Мурахи по шкірі біжать»: Швед висловився про мотивацію від Йовічевіча перед матчами Шахтаря у Лізі чемпіонів

Переглядів 929
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Мурахи по шкірі біжать»: Швед висловився про мотивацію від Йовічевіча перед матчами Шахтаря у Лізі чемпіонів
Мар’ян Швед. Фото: Шахтар
Вінгер Шахтаря Швед розповів про настрій перед матчем третього туру Ліги чемпіонів про мадридського Реалу та мотивуючі промови від наставника донецької команди Ігора Йовічевіча.

Півзахисник Шахтаря Швед сказав, що головний тренер команди Йовічевіч вміє мотивувати своїх підопічних та заряджати на перемогу.

«Особливо налаштовуватись на матчі Ліги чемпіонів не потрібно, але містер говорить такі слова в роздягальні перед грою, що у всіх мурашки по шкірі біжать, і хочеться битися і перемагати. 

Ми віримо, вболівальники в нас вірять, і будемо робити все можливе та неможливе, щоб пройти в плей-офф, і подарувати вболівальникам свято», — наводить слова Шведа Parimatch.  

Екс-гравець Севільї, Селтіка та Мехелена Швед офіційно став футболістом Шахтаря у нинішнє трансферне вікно. Контракт із українським півзахисником підписано до літа 2027 року. Трансферна вартість Шведа, за даними порталу Transfermarkt, становить 900 тисяч євро.

5 жовтня Шахтар зіграє з Реалом на Сантьяго Бернабеу у рамках третього туру Ліги чемпіонів, а вже за тиждень команди зустрінуться у Варшаві. Обидві команди грають між собою у ЛЧ третій рік поспіль.

Раніше ми писали, що думає Швед про мобілізацію у росії.

X