«Хай ще футболістів позабирають, хай приїдуть в Україну»: Швед – про мобілізацію у росії

Переглядів 579
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Хай ще футболістів позабирають, хай приїдуть в Україну»: Швед – про мобілізацію у росії
Мар’ян Швед. Фото: Шахтар
Вінгер донецького Шахтаря та збірної України Мар’ян Швед прокоментував мобілізацію в росії та озвучив своє відношення до ізоляції спортивних команд у рф.

Півзахисник Шахтаря Швед вважає, що спорт рф має бути ізольований від світу, а футболісти, що мовчать про війну в Україні, нехай приїжджають та воюють.

«Російський спорт має бути ізольований – це на 100%. Зараз у них іде мобілізація, і я читав, що під неї потрапили лікарі збірних, чи персонал. Хай ще футболістів позабирають, хай приїдуть в Україну. 

Вони ж мовчали щодо війни: «Спорт внє палітікі». А зараз хай йдуть воюють», — наводить слова Шведа Parimatch.  

Екс-гравець Севільї, Селтіка та Мехелена Швед офіційно став футболістом Шахтаря у нинішнє трансферне вікно. Контракт із українським півзахисником підписано до літа 2027 року

Трансферна вартість Шведа, за даними порталу Transfermarkt, становить 900 тисяч євро.

Нагадаємо, що 21 вересня президент країни-терориста путін оголосив про часткову мобілізацію для війни з Україною. У США та Великій Британії вже заявили, що бачать у цьому ознаку провалу російської «спецоперації». Загалом агресор збирається мобілізувати 300 тисяч чоловік.

У соціальних мережах уже з’явилась інформація, що росіяни масову скуповують квитки до Туреччини, Грузії та Вірменії, а також влаштовують малочислені акції протесту, де перейменовують мобілізацію у могилізацію.

Раніше ми писали, що Шахтар оплатить лікування захисника Азовсталі Діанова.

X