Шахтар оплатить операцію захиснику Азовсталі: рука героя у полоні зменшилась на чотири сантиметри

Переглядів 700
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Шахтар оплатить операцію захиснику Азовсталі: рука героя у полоні зменшилась на чотири сантиметри
Михайло Діанов. Фото: Google
Донецький Шахтар узяв на себе витрати на операцію для українського військовослужбовця Михайла Діанова, якого після виходу маріупольського гарнізону з «Азовсталі» звільнили з полону.

Один з героїчних оборонців Азовсталі Діанов пробув у полоні чотири місяці та схуд на 25 кілограм, а  його рука після поранення зменшилася на чотири сантиметри та потребує складного лікування.

Після звільнення сім'я військовослужбовця організувала збір коштів на лікування, а українці перерахували для Діанова шість із половиною мільйонів гривень.

«Гірники» не залишилися байдужими до долі захисника Азовсталі та перед матчем п'ятого туру УПЛ із Металістом (6:1) вийшли у спеціальних футболках, на яких було фото героя.

Донецька команда також домовилася про операцію у США, повідомляє Mukachevo.net. Але спочатку військовослужбовцю необхідно набрати вагу.

Діанова було звільнено з полону в ніч на 22 вересня під час обміну, в результаті якого додому повернулися 215 захисників Маріуполя, які тримали оборону заводу Азовсталь.

Раніше ми писали, що на матч Реалу та Шахтаря призначений фартовий для українських грандів арбітр.