На його місце влітку сватали Довбика: екс-зірка УПЛ невдовзі залишить Ноттінгем Форест

Переглядів 457
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
На його місце влітку сватали Довбика: екс-зірка УПЛ невдовзі залишить Ноттінгем Форест
Еммануель Денніс. Фото: Google
Нападник Ноттінгем Форест Еммануель Денніс, відомий за виступами у складі луганської Зорі, може бути виставлений на трансфер.

25-річний бразилець влітку погодився на перехід у Ноттінгем з Уотфорда через небажання грати у Чемпіоншипі, натомість «лісники» планують позбутися норовливого бразильця.

За інформацією журналіста Джона Пірсі, Ноттінгем хоче продати Денніса за 17 мільйонів євро, щоб звільнити місце у заявці «лісників». Влітку ходили чутки, що Ноттінгем цікавився Артемом Довбиком з Дніпра-1, але англійці зробили ставку на Денніса та Тайво Авонії.

Нагадаємо, що у сезоні 2016/2017 Денніс виступав за Зорю (26 матчів, шість голів). Після свого дебютного гола він був відправлений у дубль через проблеми з підписанням контракту. 

Згодом екс-наставник луганчан Юрій Вернидуб згадував, що йому було непросто працювати з нігерійським форвардом через його неординарний характер.

Ноттінгем Форест набрав 14 очок після 17 зіграних турів АПЛ. Команда проводить свій перший сезон у Прем'єр-лізі з 1999 року.

X