«На Коноплянці був фол»: головний тренер Краковії розкритикував арбітра за звинувачення українця у симуляції

Переглядів 1095
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«На Коноплянці був фол»: головний тренер Краковії розкритикував арбітра за звинувачення українця у симуляції
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія
Головний тренер Краковії Яцек Зеліньски, кольори якої захищає Євген Коноплянка, залишився незадоволеним суддівством у матчі з Лодзем (1:1) у 26-му турі чемпіонату Польщі.

Краковія у компенсований час домашнього матчу змарнувала перемогу над Лодзем у чемпіонаті Польщі, пропустивши з пенальті.

Яцек Зеліньски на післяматчевій пресконференції заявив, що не розуміє, чому арбітр не призначив пенальті у ворота суперника за ідентичний, на його погляд, момент за участю Євгена Коноплянки.

На 40-й хвилині гри при рахунку 0:0 українець увірвався до штрафної площі суперника, і після контакту із захисником втратив рівновагу. У тому епізоді суддя показав Коноплянці гірчичник за симуляцію.

«На Коноплянці був фол, коли арбітр дав йому жовту картку. Ці моменти нічим не відрізнялися. Чому там не було призначено пенальті? Пояснили, що це була технічна помилка… Судді казали, що у таких випадках призначаються удари пенальті. Хіба щось змінилося під час міжнародної перерви?»

Проте тренер заявив, що не лише у суддівстві він шукає причину прикрої втрати очок.

«Я злюся. Ми маємо претензії і один до одного, але деякі рішення я не розумію. Я говорю те, що думаю, незважаючи на те, покарають мене чи ні», – наводить слова Зеліньски Dziennik Polski.

Зазначимо, що Коноплянка провів у цьому матчі 90 хвилин, після чого було замінено вже на компенсовані хвилини більше з метою потягнути час, проте команда не змогла втримати переможний результат.

Нинішнього сезону Коноплянка провів за Краковію 20 матчів, у яких забив три голи і зробив три результативні передачі.

Команда 33-річного вінгера після 26 зіграних матчів посідає сьоме місце у турнірній таблиці місцевого чемпіонату.