На Мудрика почали масово підписуватися фани Челсі: лондонці запропонували збільшити аудиторію українцю

Переглядів 1866
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
На Мудрика почали масово підписуватися фани Челсі: лондонці запропонували збільшити аудиторію українцю
Михайло Мудрик. Фото: Google
Українець Михайло Мудрик з кожною годиною стає все більш популярним серед фанатів лондонського Челсі. На українського футболіста підписуються в інстаграмі фани аристократів.

Кількість підписників Михайла Мудрика на сторінці в інстаграмі зростає з кожною годиною.

Ще добу назад в українця було 500 тисяч підписників. Зараз, після того, як Челсі запропонував підписатися на українця, у нього 774 тисячі фолловерів. 

Таким чином, завдяки трансферу в Челсі, який має відбутися найближчим часом, Мудрик збільшив свою аудиторію в інстаграмі на 274 тисячі користувачів. І ця цифра буде тільки збільшуватися з кожним днем.

За попередніми даними, Челсі планує офіційно оголосити про підписання контракту з Мудриком сьогодні, 15 січня, на домашньому стадіоні «Стемфорд Брідж», де команда прийматиме в рамках АПЛ та лондонського дербі Крістал Пелес.

Раніше була інформація, що новий головний тренер Челсі Грем Поттер особисто просив купити Михайла Мудрика і керівництво лондонського клубу пішло назустріч, виділивши 100 мільйонів євро на трансфер українського футболіста.

На даний момент Челсі з 25 очками в активі іде на десятому місці в турнірній таблиці АПЛ. Арсенал, який також претендував на українця, з 44 балами є лідером чемпіонату Англії.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

X