«На ньому велика відповідальність»: Степаненко охарактеризував Ротаня після першого тренування в Англії

Переглядів 512
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«На ньому велика відповідальність»: Степаненко охарактеризував Ротаня після першого тренування в Англії
Тарас Степаненко. Фото: УАФ
Півзахисник збірної України Тарас Степаненко поділився враженнями від першого тренування під керівництвом виконувача обов'язків головного тренера синьо-жовтих Руслана Ротаня.

Сьогодні національна команда України провела своє перше тренування у Лондоні у рамках підготовки до матчу відбору Євро-2024 з Англією.

Один із лідерів синьо-жовтих Тарас Степаненко поділився враженнями від першого заняття у розташуванні національної команди цього року.

«Перше тренування було спрямоване на відновлення тих, хто грав. Ті, хто менше грають, пограли у футбол та трохи тактики. Часу мало, треба підготувати команду, гадаю, що все буде насичено», – сказав Степаненко прес-службі УАФ.

Також півзахисник дав характеристику виконувачу обов'язків головного тренера синьо-жовтих Руслану Ротаню.

«Він молодий, енергійний хлопець стільки років грав у футбол. Звичайно, він енергійний, він розуміє, що зараз головний тренер національної команди. На ньому така відповідальність, він живе грою та футболом. Ми готові допомогти. Деякі гравці травмовані, але прилетіли підтримати».

Матч відбору Євро-2024 Англія – Україна відбудеться 26 березня у Лондоні на стадіоні «Уемблі» та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

X