«На початку війни поїхали захищати Київ»: ексвласник вінницької Ниви воює під Бахмутом

Переглядів 1266
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«На початку війни поїхали захищати Київ»: ексвласник вінницької Ниви воює під Бахмутом
Дмитро Рогозюк. Фото: сайт вінницької Ниви
Колишній власник вінницької Ниви Дмитро Рогозюк бере активну участь в обороні України від нападу росії та перебуває безпосередньо на фронті в одній із найгарячіших точок.

У мирний час Дмитро Рогозюк  був одним із лідерів вінницьких ультрас. А згодом, з січня 2019 року до січня 2021 року, навіть являвся одноосібним власником і директором професіонального футбольного клубу Нива (Вінниця).

30-річний вінничанин служить в ІІІ окремій штурмовій бригаді Сухопутних військ України. Зараз воює на Бахмутському напрямку, є заступником командира першого штурмового батальйону.

Рогозюк поділився своїми спогадами щодо початку війни. Ексвласник Ниви захищав Київ у складі ТРО, а потім почав служити в ІІІ окремій штурмовій бригаді.

«На початку війни ми з хлопцями поїхали захищати Київ. Склали підрозділ ТРО «Азов-Київ». Потім він переформувався у підрозділ ССО «Азов». А нині служимо в ІІІ окремій штурмовій бригаді. 

Основа нашого першого штурмового батальйону складають саме представники «Центурії», серед яких чимало вінничан. Не бракує серед наших побратимів і представників ультрас, вболівальників різних футбольних клубів», — розповів Дмитро Рогозюк для прес-служби Ниви.

  • Нива за підсумками минулого сезону стала четвертою в Другій лізі, де вона зіграє і в сезоні 23/24.
  • 7 червня прес-служба Ниви повідомила, що новим головним тренером головної команди став Юрій Ярошенко.
  • Матчі Другої ліги розпочнуться п’ятого серпня.