«На похороні веселіше, ніж на такому матчі»: фанати Гента розкритикували свою команду за нічию з Зорею

Переглядів 290
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«На похороні веселіше, ніж на такому матчі»: фанати Гента розкритикували свою команду за нічию з Зорею
Зоря - Гент. Фото: УЄФА
Вболівальники бельгійського Гента відреагували на результат першого туру Ліги конференцій проти луганської Зорі. «Буйволи» втратили очки в поєдинку із луганцями.

Зоря зіграла з Гентом у нічию 1:1, за луганців відзначився панамський форвард Едуардо Герреро.

Бельгійці вважали, що Гент є єдиним фаворитом на перше місце в цій групі, і тому ніхто не сумнівався, що бельгійська команда зможе перемогти Зорю.

Проте після матчу всі були розчаровані результатом і спробували жартувати, більше обговорюючи майбутні можливості, аніж гру проти українського клубу.

Raemdonck: Нічия на виїзді? Це вже стає поганою звичкою для нашої команди. Дякую, що цього разу не програли. Хоча боюся, що навіть це нікого б вже не здивувало.

Tuipens: Зоря грала як уміла, тож до неї немає жодних претензій. Усі питання до Генту. Суперник дозволяв сьогодні доходити до їхніх воріт, дозволяв створювати моменти. У результаті сумна нічия 1:1, що стала заслуженим результатом роботи нашої команди.

Smaele: Без паніки! Ми повернемося до єврокубків наступного року і знову спробуємо чогось досягти. Схоже, що з цим сезоном вже все зрозуміло, тому вам не варто засмучуватися.

Taye: Я тричі засинав під час матчу. Якби не страшні крики Гейна Ванхаєзебрука на адресу гравців Гента, то я навіть не прокидався б. Жаль, що людям доводиться платити гроші за перегляд такого… Навіть не можу назвати це футболом.

Nalaj: На похороні веселіше, ніж на такому матчі. Я не зміг себе змусити дивитися гру із Зорею до кінця. І не шкодую про це.

  • В наступному турі Ліги конференцій луганська Зоря на виїзді зіграє проти ісландського Брейдабліка. Поєдинок відбудеться 5 жовтня. Початок гри о 19:45.
  • Гент зустрінеться у другому турі з ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва. Стартовий свисток гри у Бельгії пролунає о 19:45.