Зоря створила сенсацію: команда Кривенцова подарувала камбек у матчі Ліги конференцій проти Генту

Переглядів 14398
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
8 голосів
Зоря створила сенсацію: команда Кривенцова подарувала камбек у матчі Ліги конференцій проти Генту
Зоря – Гент. Фото: Getty Images
Луганська Зоря зіграла матч першого туру групового етапу Ліги конференцій проти бельгійського Генту. Поєдинок закінчився для команди Валерія Кривценова нічиєю із рахунком 1:1.

У четвер, 21 вересня, Зоря провела номінально домашню гру проти Генту у першому турі групового етапу Ліги конференцій. Матч відбувся у польському місті Люблін та закінчився внічию із рахунком 1:1.

Перший тайм у виконані команди Валерія Кривценова запам'ятався тим, що луганці нанесли всього один удар в сторону воріт бельгійського клубу, однак і допустили лише три.

Але найголовніші події почали відбуватися вже у таймі другому. На 67-й хвилині Уго Куйперс вивів гостей вперед замкнувши простріл з правого флангу.

Проте вже через три хвилини, на 70-й, Едуардо Герреро зрівняв рахунок після гольового пасу Ігора Кирюханцева, пробивши точно у лівий кут.

Відео голів дивіться в нашому телеграм-каналі FanDay за посиланням

Ліга конференцій. Група В, перший тур.

Зоря – Гент – 1:1

Голи: Едуардо Герреро (70') – Уго Куйперс (67')

  • Після цього матчу Зоря посідає третє місце в турнірній таблиці групи В Ліги конференцій, маючи в своєму активі один бал.
  • Гент йде другим з такою ж кількістю очок.
  • Наступний матч ЛК луганська команда проведе п'ятого жовтня на виїзді проти Брейдабліка, однак до цього зіграє проти Дніпра-1 (24.09) та Чорноморця (30.09) в УПЛ.