«На Сан-Сіро було нестерпно важко»: журналіст пояснив, чому Україна вчора програла, згадавши Довбика та Судакова

Переглядів 1201
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«На Сан-Сіро було нестерпно важко»: журналіст пояснив, чому Україна вчора програла, згадавши Довбика та Судакова
Георгій Судаков. Фото: УАФ
Відомий український журналіст Володимир Звєров поділився своєю думкою щодо матчу збірної України проти Італії, який закінчився поразкою нашої національної команди з рахунком 1:2.

Володимир Звєров заявив, що початок матчу був дуже складним, адже італійці хотіли забити швидкий гол і це їм вдалося. Також він відмітив українського нападника Довбика.

«Перші 20 хвилин проти Англії було дуже важко. Перші 20 хвилин на Сан-Сіро було нестерпно важко. Різниця - пропущений гол. Довбик показав, що його рівень може бути вищим, ніж Ліга Конференцій. Відкривання, прискорення. Відносно сили і якості суперника - мені сподобався».

Журналіст висловився і щодо обрізки Судакова. На його думку, хавбек провів достойну гру і неодноразово саме він робив гострі передачі в останню третину поля.

«Дуже не хочеться, щоб після цього матчу згадували лише ту обрізку Судакова. Георгій завдяки баченню поля і своєчасним рішенням створив кілька чудових швидких атак. В тому числі, ключовий пас у гольовій атаці. В тому числі, потенційно гольовий на Довбика у другому таймі», — написав Звєров у телеграм каналі «Звєров про Футбол».

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).
  • Італія після чотирьох зіграних матчів у відборі до Євро-2024 має сім залікових балів в активі та посідає другу сходинку, маючи кращі особисті показники в порівнянні з командою Реброва.
  • У жовтні підопічні Спаллетті зіграють вдома проти Мальти (14 жовтня) та на виїзді проти Англії (17 жовтня).