«Це буде для мене великим уроком»: Судаков пояснив свою помилку у вчорашньому матчі з італійцями

Переглядів 4566
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Це буде для мене великим уроком»: Судаков пояснив свою помилку у вчорашньому матчі з італійцями
Георгій Судаков. Фото: УАФ
Центральний півзахисник донецького Шахтаря та збірної України Георгій Судаков прокоментував поразку команди Сергія Реброва у матчі з Італією.

Георгій Судаков пояснив, чому втратив рівновагу у моменті із першим голом, який забили італійці. Все сталося через неправильно підібрані бутси.

«Перший гол? Дуже образлива помилка. Розумію, що на такому рівні так не можна робити. Це буде для мене великим уроком. Перед кожним матчем потрібно підбирати бутси. Я одягнув бутси із пластиковими шипами, а треба було з металевими. Потім перевзувся, полегшало. Це моя помилка. Хочу вибачитися перед командою та вболівальниками».

Хавбек детальніше розповів про план України на матч із Італією. Також футболіст заявив, що зробить висновки після прикрого епізоду.

«У нас дуже потужні нападники – Довбик та Яремчук. Розуміли, що коли високий пресинг, то треба віддавати їм передачі для гри один на один. Робили вертикальні передачі на них, а вони чіплялися за м'яч. 

Матчі з Англією та Італією - неймовірний досвід. Це мрія. Коли ти виходиш на Сан-Сіро - це неймовірно. Моя помилка мала колись статися. Добре, що сталося зараз. Це стане для мене уроком», — заявив Судаков для «Суспільне-Спорт».

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).