На Трубіна з’явився претендент з АПЛ: Циганик повідомив деталі можливого трансферу голкіпера Шахтаря

Переглядів 2324
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
На Трубіна з’явився претендент з АПЛ: Циганик повідомив деталі можливого трансферу голкіпера Шахтаря
Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Відомий журналіст Ігор Циганик розповів подробиці переговорів донецького Шахтаря із міланським Інтером щодо трансферу українського голкіпера Анатолія Трубіна.

Український футбольний журналіст Ігор Циганик розповів, що між Інтером та Шахтарем зараз тривають жорсткі торги з трансферу 21-річного воротаря Анатолія Трубіна.

«Інтер запропонував Шахтарю 12 мільйонів євро. Шахтар хотів майже вдвічі більше. Потім сума зменшилася до 18-ти. Інтер стоїть на своєму. Наскільки мені відомо, Трубін має узгоджений контракт з Інтером на наступний рік. Він не підписаний».

На думку журналіста, «гірники» змушені будуть прийняти пропозицію Інтера, адже іншого виходу в них немає.

«Шахтар має складну ситуацію. Інтер може опускати ціну та торгуватися. Чи погодиться Шахтар на 12 мільйонів – гадаю, що іншого виходу немає».

Також Циганик заявив, що є ще один претендент на українця і цей клуб із Англії.

«Є клуб Астон [Вілла]… Клуб Прем'єр-ліги, який цікавиться Трубіним. Але їм треба продати свого воротаря-героя до іншого клубу і тоді вони можуть зацікавитися Трубіним», – сказав журналіст у програмі Циганик Live.

  • Контракт Трубіна із Шахтарем закінчується наприкінці нинішнього сезону. Трансфермаркт оцінює футболіста у 22 мільйони євро;
  • Астон Вілла за підсумками минулого сезону АПЛ посіла сьоме місце в АПЛ і зіграє у раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій;
  • Першим номером англійського клубу є 30-річний аргентинець Еміліано Мартінес, який виграв зі своєю збірною чемпіонат світу.