«Набагато інтенсивніший»: захисник, який цікавить Шахтар, порівняв УПЛ та чемпіонат Чехії

Переглядів 876
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Набагато інтенсивніший»: захисник, який цікавить Шахтар, порівняв УПЛ та чемпіонат Чехії
Максим Таловеров. Фото: Google
Український захисник Слована Максим Таловеров поділився думкою про чемпіонат Чехії та нашу УПЛ, а також розповів, яка з двох першостей більш інтенсивна.

Оборонець Слована Таловеров вважає, що чемпіонат Чехії більш інтенсивний.

«Чеський чемпіонат набагато інтенсивніший за український, це підтверджується навіть офіційною статистикою. Чемпіонат Чехії з інтенсивності загалом на третьому місці у світі. 

Люди, які добре не знають чемпіонату Чехії, вважають, що тут переважає лише силовий футбол. Але якщо заглибитися, то окрім силового футболу тут є багато команд, які намагаються грати в різних стилях».

Також Таловеров зізнався, що в УПЛ не грав, але у Чехії команди намагаються грати у свій футбол навіть проти лідерів.

«Я жодного разу не грав в українській Прем'єр-лізі і ось просто так точно порівняти з чеським чемпіонатом не можу. Але якщо дивитися збоку, то це головні показники: інтенсивність та більш відкритий футбол. 

Якщо подивитися, як деякі команди грають проти грандів, таких як Шахтар, то в Чехії кожна команда намагається протистояти найкращим командам Чехії, показуючи свій футбол, а не ставити автобус у своєму штрафному майданчику», — сказав Таловеров у інтерв’ю для FanDay.net

Нагадаємо, що не так давно у ЗМІ з’явилися чутки, що Шахтар не планує продовжувати контракт з Сергієм Кривцовим, а розглядає йому на заміну саме Таловерова.

X