«Наближає нашу перемогу»: колишній нападник збірної України – про допомогу нашій армії

Переглядів 848
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Наближає нашу перемогу»: колишній нападник збірної України – про допомогу нашій армії
Роман Зозуля. Фото: Google
Екс-форвард національної команди України Роман Зозуля, що зараз виступає за іспанський Райо Махадаонда, поділився думкою про важливість будь-якої допомоги ЗСУ.

Нападник Райо Махадаонда Зозуля заявив, що багато людей, які допомагають ЗСУ, применшують своє значення. 

«Я спілкуюсь з дуже багатьма волонтерами, військовими та просто людьми. І все частіше помічаю, що багато хто применшує своє значення. Є люди, які не знаходяться на фронті, але в тилу роблять дуже багато речей, які наближають перемогу. 

Є ті, хто не знаходиться в Україні, але 24/7 готовий допомагати. І більшість з цих людей кажуть, що те, що вони роблять - то мінімум і не варте уваги…».

Також Зозуля додав, що для перемоги над ворогом важлива будь-яка допомога.

«Друзі, хочу Вам сказати одне: будь-яка допомога - це вже внесок. Людина, яка вранці не випила кави, та зробила на ці гроші донат - наблизила перемогу. 

Хлопчина, який просто підвіз гуманітарний вантаж, бо його подружка волонтер попросила його - наближає нашу перемогу», — написав Зозуля у своєму телеграм-каналі. 

Раніше ми писали, що Зозуля анонсував новий збір коштів на 47 реанімобілів.

Додамо, що наразі Роман Зозуля активно допомагає ЗСУ та українським біженцям у Європі. До цього в Іспанії він грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду. 

В Україні Роман захищав кольори київського Динамо та Дніпра. За збірну України Зозуля зіграв 33 матчі, в яких він забив чотири м'ячі.

X