«Набридло мовчати»: екс-міс Люксембург звинуватила зірку Динамо у насильстві

Переглядів 13759
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Набридло мовчати»: екс-міс Люксембург звинуватила зірку Динамо у насильстві
Жерсон Родрігеш. Фото: Динамо
Колишня міс Люксембург Емілі Боланд у соціальних мережах опублікувала пост, у якому звинуватила свого колишнього хлопця Жерсона Родрігеша у фізичному і психологічному насильстві.

Жерсон Родрігеш опинився в центрі чергового скандалу. Цього разу вінгера Динамо звинуватила в насильстві його колишня пасія - екс-міс Люксембург Емілі Боланд.

Дівчина опублікувала фотографію своєї губи, помітно опухлої.

«Я люблю тебе, за словами Жерсона Родрігеса», - підписала фото Боланд.

Потім дівчина опублікувала ще три повідомлення: 

«Набридло мовчати».

«Дівчата, якщо вас у будь-якому разі зневажають у ваших стосунках, тікайте!».

«Припиніть спроби зцілити когось, хто завдає вам болю психічно і фізично». 

Зазначимо, що 27-річна Емілі кілька місяців зустрічалася зі скандальним футболістом, але потім пара розлучилася і, за словами дівчини, досить мирно. Молоді люди навіть продовжили спільну роботу над спільним проектом бренду одягу Bogère.

Родрігеш має славу скандального футболіста, у якого проблеми з дисципліною. Саме через це гравця навіть відрахували з французького Труа, де він грав на правах оренди. Ті самі проблеми не дали 27-річному люксембуржцю заграти в українському гранді.

У минулому сезоні Жерсон встиг пограти відразу в трьох чемпіонатах. До кінця серпня він виступав за Динамо (3 матчі), з 1 вересня до 1 березня на правах оренди грав за французький Труа (12 ігор, 1 гол, 1 передача), а кінцівку сезону провів у клубі другого турецького дивізіону Еюспор (5 поєдинків, 3 м'ячі, 1 асист).

Цього літа Родрігеш став гравцем Аль-Вахди з Саудівської Аравії. Жерсон зіграв 16 матчів у нинішньому сезоні і відзначився двома голами.

Контракт футболіста з Динамо дійсний до червня 2024 року, а оренда в Аль-Вахду розрахована до кінця поточного сезону. Transfermarkt оцінює гравця у два мільйони євро.