«Надзвичайно розумний гравець»: італійська преса прогнозує екслідеру Шахтаря місце в основі топ-клубу Європи

Переглядів 278
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Надзвичайно розумний гравець»: італійська преса прогнозує екслідеру Шахтаря місце в основі топ-клубу Європи
Генріх Мхітарян. Фото: ФК Інтер
Колишній півзахисник донецького Шахтаря Генріх Мхітарян зараз захищає кольори італійського Інтера. Міланська команда продовжує підготовку до другої частини сезону.

У рамках навчально-тренувальних зборів Інтер провів спаринги проти мальтійської Грізи (6:1) та австрійського Зальцбурга (4:0), у яких по голу забив добре відомий українським уболівальникам Генріх Мхітарян.

Італійські ЗМІ відзначили гру 33-річного вірменського футболіста та прогнозують, що він стане важливим елементом команди вже у другій частині сезону.

«Мхітарян підтверджує враження, яке він залишив про себе у першій частині сезону. Індзагі має у своєму розпорядженні надзвичайно пластичного та розумного гравця, який звільнить Чалханоглу від чорнової роботи та дозволить йому виконувати функцію диспетчера після травми Брозовича», – пише Сalciomercatо.

Нагадаємо, що Мхітарян приєднався до Інтеру на початку цього сезону на правах вільного агента з Роми. Футболіст встиг провести за міланську команду 18 матчів у всіх турнірах, де забив два голи та віддав одну гольову передачу.

За Шахтар Мхітарян виступав із 2010 по 2013 рік. За цей період він забив 48 голів у 101 матчі та виграв сім трофеїв.