«Найцікавіше було, коли слово взяв прокурор»: джерело розкрило деталі внесення застави за Павелка

Переглядів 748
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Найцікавіше було, коли слово взяв прокурор»: джерело розкрило деталі внесення застави за Павелка
Андрій Павелко. Фото: Google
Президент УАФ Андрій Павелко разом із іншими керівниками футбольної асоціації запевняють, що вони не наказували керівнику УАФ Маркетинг платити заставу за Павелка та Записцького.

Журналіст Костянтин Андріюк поділився останніми подіями із зали судових засідань, де в апеляційному порядку переглядався запобіжний захід для Андрія Павелка та генсека УАФ Юрія Записоцького.

«Це генсек УАФ – Юрій Записоцький. Він у суді щодо апеляції адвокатів про зменшення йому запобіжного заходу у справі про відмивання грошей УАФ через арабський офшор, апеляцію суд відхилив. А найцікавіше було, коли взяв слово прокурор, він повідомив, що слідство зацікавило, як УАФ Маркетинг внесла заставу 19 000 600 грн за Павла та Записоцького».

Як запевняє Андріюк, раніше Павелко, генсек УАФ Юрій Записоцький та фінансовий директор Євгена Сагайдак зібрали президію УАФ Маркетинг, де самі проголосували за внесення застави за обох фігурантів. Але до цієї події суд заборонив їм усім спілкуватись між собою.

«На що фіндиректор УАФ Сагайдак слідству заявила, що протокол Президії УАФ Маркетинг є консультативним і не обов'язковим до виконання. Ось так ці троє підвели під кримінал виконавчого директора УАФ Маркетинг Романа Волинця, нібито він не міг виконувати це рішення», – написав Андріюк у своєму телеграм каналі.

Нагадаємо, правоохоронці підозрюють керівництво УАФ у відмиванні грошей при будівництві заводу з виготовлення газону для штучних полів.

X