Найкращий бомбардир УПЛ не знайшов інших варіантів продовження кар'єри: ексзірка Шахтаря передумав міняти клуб

Переглядів 5836
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Найкращий бомбардир УПЛ не знайшов інших варіантів продовження кар'єри: ексзірка Шахтаря передумав міняти клуб
Алекс Тейшейра. Фото: ФК Васко да Гама
Колишній півзахисник Шахтаря Алекс Тейшейра, найімовірніше, продовжить свою кар'єру у клубі Васко да Гама на батьківщині. Бразильський хавбек передумав міняти клубну прописку.

Останні півроку своєї кар'єри футболіст провів саме у рідному клубі. Однак після завершення п'ятимісячного контракту хотів йти, у пошуках кращої фінансової пропозиції, про що повідомляли ЗМІ.

Тепер, як повідомляє видання Jornal O Dia, ситуація змінилася, і Тейшейра готовий продовжити контракт з бразильським клубом. Можливо, ті покращили свою пропозицію, або сам гравець не зміг знайти інших варіантів для продовження кар'єри.

Нагадаємо, що Тейшейра виступав за Шахтар з 2010 по 2016 рік, після чого перейшов до китайської Цзянсу Сунін за 50 мільйонів євро. Всього за Шахтар він провів у всіх турнірах 223 матчі, в яких відзначився 89 голами та 25 асистами. Із «гірниками» він виграв 12 трофеїв.

У сезоні 2014/2015 він став найкращим снайпером УПЛ, розділивши перше місце з Еріком Бікфалві (по 17 голів).

Після китайського періоду кар'єри Тейшейра грав за Бешикташ та Васко да Гама. У сезоні 2022 року бразилець відіграв у 15 поєдинках за клуб, у яких забив два голи та віддав одну гольову передачу. Трансфермаркт оцінює Тейшейру у 1,8 мільйона євро.