«Найталановитіший футболіст, який коли-небудь був у Говерлі»: Севідов поділився спогадами про німецького гравця

Переглядів 1050
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Найталановитіший футболіст, який коли-небудь був у Говерлі»: Севідов поділився спогадами про німецького гравця
Давид Одонкор в составе Говерлы. Фото: Google
Колишній головний тренер Говерли та низки інших клубів УПЛ Олександр Севідов розповів про свою роботу в ужгородському клубі з німецьким хавбеком Давидом Одонкором.

Олександр Севідов зізнався, що дуже радий був попрацювати в Говерлі з настільки зоряним футболістом, як Давид Одонкор, однак на схилі кар'єри той уже переживав проблеми зі здоров'ям.

«Це, напевно, найталановитіший футболіст, який коли-небудь був у Говерлі. Потрібно зізнатися, що в нього було хронічно хворе коліно. Я сам робив багато операцій на своїх колінах, і рвав хрести на обох, тому можу сказати, що для нього було важким випробуванням грати за Говерлу».

За словами експерта, у клубі не було умов, щоб допомагати гравцеві підтримувати кондиції.

«Тоді Одонкор після ігор їздив на один-два для в Будапешт, щоб провести відновлювальні процедури. У нас не було такої можливості через об'єктивні причини. Ми тренувалися на дуже жорстких полях, і було важко».

Севідов підкреслив, що Одонкор виконав важливу іміджеву роль для Говерли.

«Ми йому були вдячні. Це був проєкт клубу, щоб показати, що до Говерли приїжджають класні футболісти і тут усе нормально. Об'єктивно, він не зміг показувати той рівень, на якому грав раніше, за що його викликали до збірної Німеччини», - сказав Севідов у програмі «Фінти і підкати».