«Найважливіше, аби перемогла Україна»: Шевченко – про важливість благодійного матчу Game4Ukraine

Переглядів 4982
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Найважливіше, аби перемогла Україна»: Шевченко – про важливість благодійного матчу Game4Ukraine
Андрій Шевченко. Фото: Google
Екс-тренер збірної України Андрій Шевченко з нетерпінням чекає на благодійний матч Game4Ukraine, в якому планують взяти участь чимало футбольних суперзірок.

Благодійний матч Game4Ukraine відбудеться на лондонському стадіоні «Стемфорд Брідж» 5 серпня. Шевченко та Зінченко передадуть виручені кошти від виставкового поєдинку, на реконструкцію Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області, який постраждав від російських ракет.

Капітанами команд будуть Андрій Шевченко та Олександр Зінченко, які ініціювали проведення благодійного матчу під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським наприкінці травня.

Володар «Золотого м'яча» 2004 поділився очікуванням від благодійного матчу на підтримку України

«Коли ми отримаємо футболки та бутси, вийдемо на поле – то трансформуємося для змагання. Це частина нашого життя, яка ніколи нас не покидає. Навіть коли ми завершуємо кар’єру, то намагаємося якнайкраще виглядати на полі, давати глядачам хорошу гру. Найважливіше, аби перемогла Україна. Щоб зібрати кошти на школу, донести меседж. Я впевнений, що тут виграють обидві країни – Україна й Велика Британія», – сказав Шевченко TalkSport.

  • 46-річний Шевченко торік став амбасадором платформи United24, яка займається збором коштів на потреби українців, які постраждали від війни в нашій країні.
  • 26-річний Зінченко, який виступає за лондонський Арсенал, приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.