«Нам ніхто не давав шансу, що ми наберемо очко»: Йовічевіч назвав головне завдання Шахтаря в матчі з Лейпцигом

Переглядів 959
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Нам ніхто не давав шансу, що ми наберемо очко»: Йовічевіч назвав головне завдання Шахтаря в матчі з Лейпцигом
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку шостого туру групової стадії Ліги чемпіонів проти німецького Лейпцигу.

Напередодні матчу шостого туру наставник «гірників» оцінив виступи своєї команди у Лізі чемпіонів.

«До недавнього часу нам ніхто не давав шансу на те, що ми наберемо очко, а ми граємо за вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Ми робимо неможливе. У суперників чудовий склад, гравці високого рівня, які змогли переграти навіть Реал. Однак я вірю, що ми покажемо своє серце і знову зробимо неможливе».

Також Йовічевіч похвалив Лейпциг, але налаштований вивести Шахтар в плей-офф Ліги чемпіонів.

«Марко Роуз уже давно демонструє, що він чудовий тренер. Його команди завжди грають інтенсивно та агресивно. Це буде не та команда, яку ми обіграли у Лейпцигу з рахунком 4:1. Ми навіть не думали, що потрапимо до Ліги Європи. Тепер ми хочемо втілити в життя ще одну мрію, бо бачимо, що мрії здійснюються».

Матч шостого туру групової стадії Ліги чемпіонів між Шахтарем та Лейпцигом відбудеться завтра, 2 листопада, у Варшаві та розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Команді Йовічевіча обов'язково треба перемагати Лейпциг, щоб вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Якщо ж обіграти німців не вдасться, Шахтар продовжить виступи у плей-офф раунді Ліги Європи.

X