«Нам повинні все компенсувати»: російський воротар проявив космічне лицемірство

Переглядів 1131
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Нам повинні все компенсувати»: російський воротар проявив космічне лицемірство
Олександр Філімонов. Фото: Google
Екс-воротар збірної Росії та московського Спартака Олександр Філімонов, який пропустив легендарний гол Андрія Шевченка з штрафного, знову вразив неадекватною заявою.

Колишній футболіст хоче компенсації для росії через виключення країни-агресорки з міжнародних змагань:

«За великим рахунком, нашу країну позбавили спортивних змагань, зокрема, футбольних. Світові та європейські спортивні функціонери повинні компенсувати нам те, що наші клуби втратили з усіх точок зору — з фінансових, з репутаційних.

Я б, чесно кажучи, волію говорити жорстко, тому що розмови зі поступками з нашого боку вони не розуміють. На підставі своїх бажань та своїх думок вони просто спортивну частину країни викреслили зі світового спорту, зокрема європейського», — заявив Філімонов.

Раніше Філімонов порівняв рівень Лобановського і Романцева, віддавши перевагу росіянину через те, що з ним Філімонову вдалося обіграти Динамо в товариському поєдинку.

У київському Динамо невдаха збірної росії (пропустив легендарний м'яч від Андрія Шевченка 1999 року в москві) провів пів року з літа 2001 до зими 2002. Встиг за киян зіграти десять матчів і пропустити десять м'ячів.

X