«Намагалися продати Циганкова в Англію»: інсайдер розповів про деталі трансферу динамівського вінгера в Жирону

Переглядів 2510
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Намагалися продати Циганкова в Англію»: інсайдер розповів про деталі трансферу динамівського вінгера в Жирону
Віктор Циганков. Фото: ФК Динамо Київ
Півзахисник збірної України та київського Динамо Віктор Циганков із нового сезону виступатиме у чемпіонаті Іспанії. Капітан біло-синіх погодив контракт із Жироною.

Лідер Динамо Віктор Циганков не захотів продовжувати контракт із київським клубом та зайнявся пошуками нової команди. Ще минулого літа ходили чутки, що інтерес до вінгера виявляють ПСВ, Вільярреал та Жирона.

Ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський підтвердив ці чутки, а також повідомив, скільки Жирона пропонувала грошей «Динамо» за Циганкова минулого літа.

«Влітку Жирона пропонувала 10 мільйонів, зараз, за моєю інформацією, чотири плюс один мільйон та чималий відсоток від перепродажу.

Сторона Циганкова наполягає на тому, щоб Динамо могло провести переговори з Жироною, щоб відпустити його зараз, а клуб отримав гроші».

За словами журналіста, Динамо також мала пропозицію від ПСВ на суму чотири мільйони відразу плюс три з половиною протягом року і такий же відсоток.

Київський клуб не був зацікавлений у цих пропозиціях, а намагався продати Циганкова англійським клубам.

«Динамо роздумувало про те, щоб знайти Циганкову клуб в Англії. Може Евертон, з яким є стосунки або Ноттінгем. Але Динамо не отримало часу, щоб це все опрацювати».

Раніше з'явилася інформація, що 25-річний вінгер пройшов медогляд у Жироні та погодив контракт. Угода буде підписана на чотири роки і набуде чинності з нового сезону.

Поточний контракт Циганкова з Динамо закінчується влітку 2023 року, авторитетний портал Transfermarkt оцінює вінгера 22 млн євро.

X