«Став життєво важливою частиною Арсеналу»: англійська преса співає дифірамби Зінченку

Переглядів 3259
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Став життєво важливою частиною Арсеналу»: англійська преса співає дифірамби Зінченку
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
У матчі 20 туру чемпіонату Англії Арсенал на виїзді обіграв Тоттенхем з рахунком 2:0. Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко провів на полі 85 хвилин.

«Каноніри» впевнено обіграли Тоттенхем і збільшили відрив від Манчестер Сіті на вісім очок. Команда Мікель Артети впевнено лідирує в АПЛ і не останню роль в Арсеналі грає захисник Олександр Зінченко.

Англійська преса високо оцінила дії українця у матчі проти Тоттенхему, який провів на полі 85 хвилин.

Football London – 7/10 бала

«Проявилися і добрі, і погані сторони Зінченка. Відмінно провів перший тайм та відіграв ключову роль у встановленні домінування у півзахисті у форматі «чотири на два». Однак в оборонних діях був трохи слабким, оскільки Кулусевський почав створювати проблеми у другому таймі».

Pain in the Arsenal – 7/10 бала

«За ним було приємно спостерігати, і весь матч він постійно перебував у центрі уваги. Кілька разів він переходив у півзахист та підтримував команду в тонусі – ще одна гарна гра».

Evening Standard – 8/10 бала

«Гравець збірної України став життєво важливою частиною Арсеналу, і ви розумієте чому. Він дуже спокійно володіє м'ячем і з перших хвилин допоміг «канонірам заспокоїтися».

Перемога над Тоттенхемом дозволила Арсеналу набрати 47 очок у 18 матчах АПЛ та відірватися від найближчого конкурента у боротьбі за перше місце Манчестер Сіті на вісім очок.

Для 26-річного Зінченка ця гра стала 14 за Арсенал у всіх турнірах, у яких він зробив одну результативну передачу.

X