«Нападали на моїх дочок»: колишня зірка Шахтаря поділився відвертим зізнанням

Переглядів 1546
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Нападали на моїх дочок»: колишня зірка Шахтаря поділився відвертим зізнанням
Вілліан. Фото: Корінтіанс
Екс-футболіст Шахтаря Вілліан, який зараз виступає за Фулхем, розповідь про те, що залишив Корітніанс і повернувся до Європи через цькування у соцмережах від бразильських уболівальників.

Футболіст розповів, що після невдалих матчів за бразильський клуб йому та його родині масово надходили повідомлення із погрозами.

«Коли в мене була погана гра або коли ми програвали матчі, то відразу заходили в мої соцмережі, соцмережі моєї дружини, починали говорити нам погані слова і нападали на нас, нападали на мою сім'ю, моїх дочок», - сказав Вілліан в інтерв'ю FIFA .

Зрештою бразильська поліція затримала деяких із найзлісніших злочинців, але Вілліан залишився шокованим від цього досвіду і вже через рік після повернення додому був змушений знову виїхати грати в Англію.

Нагадаємо, що Вілліан виступав за Шахтар із 2007 по 2012 рік. За цей час він провів за команду 221 матч та забив 37 голів. З «гірниками» він чотири рази вигравав чемпіонат України, а також тричі Кубок і Суперкубок країни. Найвищим його досягненням у Шахтарі стала перемога у Кубку УЄФА у 2009 році.