Нападник Динамо повернувся на батьківщину: чим займається легіонер, який не виправдав очікувань Луческу

Переглядів 442
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Нападник Динамо повернувся на батьківщину: чим займається легіонер, який не виправдав очікувань Луческу
Ерік Рамірес. Фото: Динамо
Форвард київського Динамо Ерік Рамірес, який виступає на правах оренди за Слован із Братислави, повернувся до Венесуели і навіть пограв у футбол із місцевими дітьми.

Нападник Динамо Рамірес скористався паузою у чемпіонаті Словаччини та полетів до себе на батьківщину, де подарував місцевим дітям м'ячі та бутси, а також пограв із ними у футбол.

«Ще раз дякую Богові за те, що дав мені стільки благословень. Сьогодні був день, коли я повернувся назад у часі і відчув себе дитиною і благословенним, що я вийшов із цих полів, і як добрий Бог був до мене.

Ідея в тому, щоб мільйони венесуельських дітей виходили у великі команди і насамперед ставали добрими людьми», — написав Рамірес в інстаграмі.

Відмітимо, що Луческу покладав на Раміреса великі надії, але гравець розчарував румунського фахівця.

Рамірес перейшов до Динамо влітку 2021-го. У команді Луческу закріпитись основним форвардом не зумів, через що провів за півроку лише сім матчів, забив один гол.

Наразі гравець виступає у Словані Братислава, де в нинішньому сезоні зробив 6+2 за системою «гол+пас» у 29 матчах. Контракт футболіста із киянами діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює одного гравця в мільйон євро.

X