«Написав Віктор Вацко у WhatsApp»: ексзахисник ФК Львів згадав, як дізнався про звільнення Дулуба

Переглядів 9951
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Написав Віктор Вацко у WhatsApp»: ексзахисник ФК Львів згадав, як дізнався про звільнення Дулуба
Олег Дулуб. Фото: ФК Львів
Колишній центральний захисник ФК Львів Олексій Дитятьєв висловився щодо дивного звільнення Олега Дулуба в минулому сезоні УПЛ з львівської команди.

Олексій Дитятьєв заявив в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол», що звільнення Дулуба було помилковим рішенням, адже команда потім не здобула жодного очка. Цікаво, що білоруського фахівця звільнили після підписання 14 футболістів взимку. 

«Час показав, що звільнення Дулуба, як кажуть в Польщі, – це «глупота». У мене в голові не вкладається, як можна після перемоги і нічиєї звільнити тренера. Після цього ми не набрали жодного очка! Я не кажу, що Анатолій Петрович [Безсмертний] ‒ поганий тренер, мені подобалося з ним працювати, але в той момент клубу не потрібно було міняти тренера».

Дитятьєв згадав, як дізнався про звільнення наставника. Ексзахисник не почув ніяких пояснень від керівництва, а таку новину йому розповів відомий журналіст Віктор Вацко.

«Олег Анатолійович жив в готелі через номер від мене. Мені написав про його звільнення Віктор Вацко у WhatsApp, до нього надійшов цей інсайд. Я ще здивувався: «Як ти дізнався про це раніше від мене?». 

Був вихідний, я постукав в номер Дулуба, а він вже збирав речі та повідомив: «Мені сказали виїжджати з готелю прямо сьогодні». Так не робиться, йому не дали навіть попрощатися з командою», — заявив Дитятьєв.

  • Дитятьєв зіграв в сезоні 2022/23 за ФК Львів дев’ять матчів.
  • Гольовими діями не відзначився.
  • Transfermarkt оцінює футболіста в 50 тисяч євро.
  • Наразі Дитатьєв перебуває у статусі вільного агента.