«Наша база та ФК Маріуполь розгромлені»: Ярошенко розповів, як постраждала інфраструктура азовських клубів

Переглядів 1789
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Наша база та ФК Маріуполь розгромлені»: Ярошенко розповів, як постраждала інфраструктура азовських клубів
Олександр Ярошенко. Фото: Google
Президент ФСК Маріуполь Олександр Ярошенко розповів, яка зараз ситуація в окупованому Маріуполі. Також він розказав, у якому стані футбольна інфраструктура міста.

Яруд після початку війни був перейменований у ФСК Маріуполь і перейшов із Другою до Першої ліги. На цю мить – це єдина команда, яка представляє багатостраждальне місто. Базується вона у районі Вишгороду Київської області.

Президент ФСК Маріуполь Ярошенко в ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net розказав з якими проблемами зіштовхнулося населення міста після окупації.

«Нічого доброго. Тепла немає, світла немає. Люди купуються там, де провели світло. Я особливо не цікавлюсь, бо мені боляче питати за Маріуполь».

Також Ярошенко поділився інформацією про стан спортивних споруд у місті Маріуполь.

«Наскільки я знаю, будівля Федерації футболу, наша база та ФК Маріуполь розгромлені. І вони всі [ті, хто співпрацює з окупаційною владою], як таргани, побігли на «Іллічівець». Вони там надували щоки, включають світло, бігають, тренуються щодня. За України вони навіть не могли підійти до цього комплексу», — заявив в інтерв’ю для Fanday.net Ярошенко.

Нагадаємо, Ярошенко є президентом клубу та головою Федерації футболу Маріуполя. Під час обстрілу міста він займався евакуацією людей, вивізши близько восьми тисяч земляків.

X