«Наша гарна гра – це не випадковість»: Артета розповів над чим потрібно працювати Зінченку та іншим гравцям

Переглядів 447
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Наша гарна гра – це не випадковість»: Артета розповів над чим потрібно працювати Зінченку та іншим гравцям
Олександр Зінченко. Фото: ФК Аль-Айн
Головний тренер Арсеналу Мікель Артета після матчу з Міланом (2:1) за Суперкубок Дубая висловився про гру своєї команди та позначив подальший фронт роботи.

Іспанський фахівець Артета вважає, що в Арсеналу необхідно продовжувати покращувати якість своєї гри та працювати, щоб продовжувати залишатися на лідируючих позиціях в АПЛ.

«Ми маємо підвищувати стандарти. Наша гарна гра – це не випадковість. Ми багато говоримо з гравцями про те, як потрібно грати та працюємо над цим. 

Якщо ми хочемо кинути виклик вершині, то маємо продовжувати покращувати деякі аспекти нашої гри», – цитує тренера офіційний сайт Арсеналу.

Нагадаємо, що першу частину сезону в АПЛ Арсенал, за який виступає наш український лівий захисник Олександр Зінченко, завершив на першому місці у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 37 очок після 14 зіграних матчів.

Від Манчестер Сіті, що йде на другому рядку, «каноніри» мають відрив у п'ять очок. Першу офіційну гру Арсеналу після перерви заплановано на 26 грудня. Команда Артети вдома прийме Вест Хем у рамках чемпіонату Англії.

X