«Наші люди уже заплатили найвищу ціну»: Ребров відреагував на візит Байдена в Київ

Переглядів 684
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Наші люди уже заплатили найвищу ціну»: Ребров відреагував на візит Байдена в Київ
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер еміратського Аль-Айну Сергій Ребров висловив упевненість у тому, що візит президента США Джозефа Байдена до Києва є символом підтримки України у війні з Росією.

48-річний фахівець, який має влітку очолити національну команду країни, подякував політику та нагадав, що вже багато наших земляків загинули, захищаючи Батьківщину.

Про це написав Ребров у своєму Instagram та відмітив, що Україна виб’є агресора зі своєї землі при підтримці усього цивілізованого світу.

«Пане Президенте, від імені всіх українців, ми дякуємо Вам за Вашу нескінченну підтримку! Дуже приємно бачити, як один із найсильніших союзників України відвідує нашу столицю та продовжує зміцнювати відносини між нашими країнами у найскладніший час в історії нашої країни, яка вже рік від часу повномасштабного вторгнення Росії захищає свою незалежність та демократичні цінності вільного світу. 

Вірю, що Ви й надалі стоятимете на боці України! І впевнений, що разом ми здобудемо перемогу над агресором, за яку так багато наших людей уже заплатили найвищу ціну», – наголосив Ребров.

Нагадаємо, що вчора, 20 лютого, напередодні жахливої річниці війни росії з Україною, відбувся візит президента США Джозефа Байдена до Києва.