«Нашу команду взагалі не було видно»: Сабо висловився про матч Італія – Україна

Переглядів 6084
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Нашу команду взагалі не було видно»: Сабо висловився про матч Італія – Україна
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер національної збірної України Йожеф Сабо, прокоментував підсумок поєдинку відбору до Євро-2024 між національними збірними Італії та України (2:1).

Йожеф Сабо після фінального свистка в Мілані, який зафіксував перемогу Італії над Україною (2:1), відверто лютував.

«Перші 30 хвилин грали лише італійці, нашу команду взагалі не було видно на полі. Наші футболісти просто перегоріли. Італія була розумніша, сильніша і набагато майстерніша.

Вони нас повністю переграли. Постійно переміщалися, грали в один дотик, а наші хлопці просто не встигали».

Сабо вважає, що отримавши доволі комфортну перевагу в два голи, італійці свідомо віддали ініціативу Україні, за що і поплатилися.

«Після 30 хвилин італійці зупинилися та дали пограти Україні. За ці 15 хвилин наша команда створила гол і ще були моменти, щоб забити. Але суперник сам винний, що зупинився.

У другому таймі Італія знову грала чудово, поки вистачало сил. «Скуадра Адзурра» сильніша та заслужено перемогла», – сказав Сабо в інтерв’ю «Спорт Експрес».

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).