Наставник Брюгге позитивно висловилися про Яремчука: український нападник зіграв при цьому тренері лише 46 хвилин

Переглядів 519
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Наставник Брюгге позитивно висловилися про Яремчука: український нападник зіграв при цьому тренері лише 46 хвилин
Роман Яремчук. Фото ФК Брюгге
Головний тренер Брюгге Рік Де Міль висловився про рівень готовності 27-річного українського нападника Романа Яремчука, який пропустив певний період через хворобу.

Наставник Брюгге Рік Де Міль пояснив невихід на поле Романа Яремчука у виїзному поєдинку з Антверпеном (2:3) у рамках третього туру чемпіонської групи першості Бельгії.

За словами фахівця, українець ще не до кінця оговтався від хвороби, тому з лавки запасних він вирішив випустити Ромео Верманта, а не Яремчука.

«Роман повернувся після довгої хвороби. Він знову повертається до кращого рівня, через що знову опинився в заявці. Але я вибрав Верманта, і він досяг успіху», - сказав Де Міль у коментарі Het Nieuwsblad.

Нагадаємо, що в попередніх трьох поєдинках Яремчук не потрапляв до заявки команди. В Україні справжньою причиною такої ситуації називали конфлікт Яремчука зі спортивним директором бельгійського клубу Вінсентом Маннартом.

При Де Мілі, який прийняв Брюгге на початку березня, Яремчук узяв участь тільки в трьох поєдинках (46 хвилин).

У поточному сезоні українець провів за команду 26 матчів, у яких забив два голи і зробив дві результативні передачі. Незважаючи на таку низьку результативність, у Бельгії прогнозують, що футболіст залишиться в команді на наступний сезон.