Натякає на трансфер? Агент Панков привітав АЕК з чемпіонством Греції та опублікував фото з Чигринським

Переглядів 901
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Натякає на трансфер? Агент Панков привітав АЕК з чемпіонством Греції та опублікував фото з Чигринським
Дмитро Чигринський. Фото: Google
Олександр Панков, який є агентом українського захисника Дмитра Чигринського, у себе в інстаграмі привітав з перемогою в чемпіонаті Греції АЕК.

За результатами другого етапу Суперліги Греції Іонікос українського захисника Дмитра Чигринського вилетів із елітного дивізіону. Команда українця в заключному турі зіграла внічию 2:2 з Ламією. Іонікосу, щоб залишитися в Суперлізі потрібно було перемагати Ламію. У підсумку Іонікос фінішував із 27 очками сьомим у «Групі Пониження» Суперліги Греції. Шоста Ламія, яка залишилася в еліті, набрала 29 балів.

А ось колишня команда Чигринського АЕК із 83 очками в активі стала першою в Суперлізі Греції, випередевши на п'ять балів другий Панатінаїкос.

Агент Дмитра Чигринського Олександр Панков у себе в сторіз інстаграма привітав АЕК з перемогою в чемпіонаті Греції та опублікував фото з українським футболістом з тих часів, коли він грав за афінську команду.

Чигринський грав за АЕК у 2016-2021 роках та став з афінською командою чемпіоном Греції у сезоні 2017/2018.

Раніше Панков у себе в інстаграмі відреагував на виліт Іонікоса у другий дивізіон та анонсував нові сторінки в кар'єрі Дмитра Чигринського.

У цьому сезоні Чигринський, який став основним центральним захисником Іонікоса, зіграв за грецьку команду 26 матчів, у яких він записав до свого активу один гол.

Чигринський перейшов до Іонікоса з афінського АЕКа у 2021 році. Раніше в Україні він грав за львівські Карпати, донецький Шахтар, запорізький Металург та Дніпро. У сезоні 2009/2010 українець захищав кольори каталонської Барселони.

Контракт Чигринського з Іонікосом розразований до 2024 року. Через виліт команди до другого дивізіону, можливо, Дмитро шукатиме новий для себе клуб. Раніше була інформація про зацікавленість до українського футболіста з боку грецького Анортосіса.

X